Evergreen Front Elevation

Evergreen Gallery

Lincoln, Massachusetts
Built on the site of a former Christmas tree farm and surrounded by towering pines and wildflower meadows, this 7,000 square-foot custom home incorporates both beautiful gathering spaces for entertaining and private quarters for daily living. Surprises abound. Visitors cross a bridge to enter the second floor and proceed through intriguing passageways that reveal a series of courtyards and skylights along with an impressive art collection.

Project Features

  • Floating Staircases
  • Bamboo & Terrazzo Flooring
  • 3form Resin Panels
  • FSC-Certified Hardwood
  • Geothermal Heating & Cooling System
  • Sapele Woodwork
  • Glass Curtain Wall

“The integration between Jon and the architect was almost seamless. Jon had good ideas and wasn’t bashful about sharing his ideas and concerns as they came along. We felt he brought great value to the partnership with the architect.”

~ Deborah Hawkins, Homeowner

Project Team

  • Awards

    Honor Award for Design Excellence

    BSA Design Awards

  • Architect

    ACTWO Architects

  • Landscape

    C2 Studio

  • Photography

    Greg Premru

  • Publicity

    Designing the Dream

    Boston Globe Magazine

Tell Us About Your Upcoming Project

 Email Us 978-371-1828